Unika smycken Malmö

Välkommen till Art by me Amelie för unika smycken i Malmö! När du kommer in till mig kan du förvänta dig att få kvalitativ hjälp och service. Jag arbetar alltid med målet att göra varje kund nöjd, och detta gör jag möjligt genom att ha en god kundkontakt samt arbeta med stort engagemang. Hos mig kan du hitta allt från unika smycken till konst som jag själv har tillverkat. Allt jag skapar är unikt och finns bara i ett exemplar så är du intresserad av en speciell present till dig själv eller någon annan så har du hittat rätt. Mina handgjorda och unika smycken finns tillgängliga oavsett vart du befinner dig i Sverige, smyckena kan levereras till Malmö såväl som övriga städer.

Smycken för alla tillfällen

Bland mina smycken finns det något för alla, oavsett vad man söker. Dessutom finns det något för alla tillfällen, fest såväl som vardags. Välj bland armband, halsband, örhängen och ringar i olika storlekar, former och färger.

Utöver unika smycken kan du även fynda handmålade glas och vinglas. Dessutom finns här konst, även detta unikt och gjort med kärlek.

Hör gärna av dig till mig om du har några frågor eller funderingar, jag svarar gärna på frågorna som uppkommer.

Unika smycken Malmö

Handgjorda & unika smycken Malmö

Här kan du köpa unika och handgjorda smycken online. Hos mig finns det någonting för alla. Oavsett om vart du befinner dig så kan du köpa mina handgjorda smycken. Jag vänder mig till hela Sverige som är ute efter unika hantverk. Hos mig hittar du hantverk skapade med kvalitet och kreativitet. Varje produkt är handgjord och symboliserar något unikt. Har du några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta mig.

Välkommen in till mig – jag ser fram emot att få hjälpa dig!